Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДа поздравим учителите, родителите, културните дейци и учените,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДа поздравим учителите, родителите, културните дейци и учените,
Коментари Харесай

Проф. Николай Денков: Ако има нова вълна, вече ще сме по-подготвени с учениците

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

" Да поздравим учителите, родителите, културните дейци и учените, че се оправиха отдалечено пред последната година. " Така поздрави гилдията си проф. Николай Денков в ефира на БТВ.

" Годината беше доста сложна, само че тя катализира, форсира доста процеси. Трябва да нямаме илюзии, би трябвало още доста неща да свършим. Да помогнем на учителите да употребяват всички благоприятни условия. Има курсове по подготовка и наличие, което те непосредствено да могат да употребяват. 

Има места, където има закъснение. Ще рзберем съответно по места какво е същинското положение. Надяваме се до края на мандата да можем да съберем информация посредством учебната мрежа.

Продължаваме техническото обезпечаване така, че в случай че има последваща вълна, което се надявам да не се случи, учителите да могат да отреагират навременно.

Ако има последваща вълна, ще бъдем по-подготвени, до в този момент имаше закъснение в дефиниране на ясни правила по кое време какво вършим. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР